Rasmussen på banen

16.04.2007 14:41

- Det går rigtig godt. Jeg regner med at være helt klar om et par uger.

Thomas Rasmussen har al mulig grund til at smile. I dag runder han det skarpe 30-års hjørne , men hvad mere interessant er, så træner han igen på træningsbanen.

Her står den på individuel træning med René Skovdahl, med teknisk træning, lange spark og fysiske øvelser på programmet. Om et par uger forventes han at kunne træne fuldt med i træningen.

- I dag var første gang hvor jeg trænede så meget, så nu må vi se hvordan det ser ud i morgen, men der er ikke rigtig noget. Kun lidt hævelse, men det betyder ikke noget. Planen er fortsat, at jeg er klar om et par uger, siger han og afrunder med et smil.

- Det glæder jeg mig selvfølgelig meget til.

Det er der sikkert også mange Brøndby-fans der gør. Venstrekantsspilleren har ikke været i kamp i mere end to måneder. Rasmussen blev knæskadet, med et delvist overrevet ledbånd, i en træningskamp mod Lyngby den 3. februar.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen er blot et par uger fra at være klar til at træne for 100 % igen. Alt afhængig hvordan formen ser ud, når Rasmussen formentlig at være med i Brøndbys sidste kampe i sæsonen.