Per: Indstillingen i orden

30.04.2007 08:52

- Det var vist den anden med hælen i år, men når nu opspillet fra Retov og Rytter var så flot, kunne jeg ikke være andet bekendt, end at slutte den pænt af.

Per Nielsen griner lidt i skægget efter kampen, som han trods lidt slinger, godt kan finde gode momenter fra.

- Vi mangler lidt bevægelse, og kommer ikke rigtig i gang før vi scorer til 1-0. Derefter spiller vi til gengæld 10 minutter, som vi plejer at kunne gøre i 90, så vi får vel bevist over for os selv, at vi ikke har glemt det, men at det ligger et sted lige under overfladen.

- Vi havde snakket om, at denne her kamp skulle vinde for supporterne. På den baggrund er det selvfølgelig dejligt at stå med 3 point, men jeg mener også at indstillingen var i orden. Det er ikke dér vi mangler noget, hvis nogen skulle mene det. Lige nu hedder parolen: Fight først, spil derefter, og sådan udformede kampen i dag sig da også. Der var mere kamp end spil, men vi kan jo godt.

- Næste opgave er ude mod Nordsjælland. De spiller rigtig godt i øjeblikket, men som jeg ser det har vi muligheden for at smadre statistikken når vi kommer derop. Vi kommer til at kæmpe for det, men det er det vi er her for. Vi har 4 interessante kampe foran os, og det bliver en test af hvor langt vi er nået, runder anføreren af.

Per Nielsen

Det gik så stærkt, at Esbjergs forsvar ikke nåede at dække op, før Per Nielsen kunne score et fantastisk mål bag om støttebenet. Heldigvis var brondby.coms fotograf hurtig på aftrækkeren.

Per Nielsen

Anfører Nielsen sikrede 2-1 sejren, som vist her på storskærmen bag anføreren.