Nederlag i Vejle

22.04.2007 15:59

Heller ikke i dagens udekamp mod Vejle lykkedes det Brøndby at vinde. Efter en lige første halvleg var det Vejle, der sørgede for målene i anden halvleg og vandt 3-0.

Trods stort fremmøde af Brøndby-fans virkede de blågule spillere ikke specielt tændte, da de løb på banen til eftermiddagens udekamp på Vejle Stadion.

Vejle havde således de største chancer i den første halve time uden dog at være rigtig farligt. Efter en halv time var det så Brøndbys tur og Chris Katongo fik en friløber fra egen halvdel. Han rundede Jan Hoffmann i Vejle-målet, men fik afsluttet i sidenettet. Kort efter var både Duncan og Martin Retov tæt på at bringe Brøndby foran, men Jan Hoffmann stod i vejen.

I knæ i Vejle.

God Marc Olsen

Det gode kvarter i slutningen af halvlegen kunne Brøndby ikke helt følge op i starten af anden halvleg, men da Marc Olsen kom på banen efter et kvarter af anden halvleg kom der igen lidt mere liv i Brøndby.

Alligevel var det Vejle, der kunne bringe sig foran i det 66. minut. Ulrik Balling førte bolden op ad banen i en kontra og afleverde til venstre, hvor Pablo Pinones-Arce blev spillet fri og han scorede sikkert bag en chanceløs Stephan Andersen.

Ti minutter før tid appellerede Morten Duncan Rasmussen får straffe i den anden ende. I stedet fik Pablo Pinones-Arce straffe, da Morten Molle Rasmussen væltede ham omkuld i Brøndbys felt. Det straffe udnyttede han selv og så førte Vejle 2-0.

Mange fans

Igen havde mange fans taget turen med på udebane.

Fire minutter senere ramte Kim Kristensen stolpen, mens Ulrik Balling fulgte op på riposten og gjorde det til 3-0.

Tættest på for Brøndby i anden halvleg var Martin Retov, der ramte overliggeren ved 0-0.

5.143 tilskuere så Marc Olsen være det største lyspunkt for Brøndby, men ellers var der ikke meget positivt at skrive hjem om.