Ministerbesøg i går

30.04.2007 15:22

Brøndby IF's succesrige integrationsprojekt, Fra Bænken Til Banen, der har til formål at hjælpe unge nydanskere ind på arbejdsmarkedet, har de seneste 3½ skaffet 400 nydanskere i arbejde eller i en praktikplads.

I går besøgte integrationsminister Rikke Hvilshøj Brøndby Stadion for bl.a. at høre om integrationsprojektet i Michael Laudrup Lounge, hvor klubbens mange samarbejdspartnere spiser op til Brøndbys hjemmekampe.

- Med præsentationen af Fra Bænken Til Banen for Brøndby IF's samarbejdspartnere i Michael Laudrup Lounge i går, var det oplagt for os, at invitere integrationsminister Rikke Hvilshøj til Brøndby Stadion, for dels at høre om projektet og dels at se en fodboldkamp, indleder Gert Raasdal om arrangementet der betegnes som en stor succes.

- Jeg er stolt på klubbens vegne over al den bevågenhed projektet har fået, senest med ministerens besøg i går. Det er et kæmpe skulderklap for Fra Bænken til Banen, Brøndby IF og det sociale arbejde der knokles for, siger en meget glad Raasdal.

Ministerros til Brøndby IF

Ole Palmå, kommerciel direktør i Brøndby IF, havde fornøjelsen af at introducere ministeren for Fra Bænken Til Banen-projektet og efterfølgende give ministeren ordet på podiet i Michael Laudrup Lounge.

- Ministeren roste projektet, Brøndby IF og de mange virksomheder, der har givet unge nydanskere arbejde, for det sociale ansvar der tages. Ministeren understregede, at det også er de skæve vinkler der er brug for. Det har vist sig med FBTB, at det er den rigtige vej at gå. Hun var meget imponeret over de tal FBTB kan fremvise, med omkring 400 nydanskere i job på bare 3½ år, siger kommerciel direktør Ole Palmå og tilføjer.

- Det var en meget positiv oplevelse for alle. Ministeren hørte om projektet og udtrykte sin beundring, mens alle vores samarbejdspartnere fik ministerens ord for, at det sociale ansvar de tager, virkelig gør en forskel, slutter Palmå inden Raasdal afrunder gårsdagens arrangement.

- Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra samarbejdspartnerne, så det var en perfekt dag. Vi fik jo også en sejr til Brøndby, slutter han.

Læs meget mere om Fra Bænken Til Banen her.

Rikke Hvilshøj

Rikke Hvilshøj og familien på vej ind i Michael Laudrup Lounge, i selskab med Per Bjerregaard.

Rikke Hvilshøj og Ole Palmå

Ole Palmå, kommerciel direktør i Brøndby IF, fortalte om Brøndbys succesrige integrationsprojekt, mens integrationsminister Rikke Hvilshøj efterfølgende fik ordet.

Rikke Hvilshøj

Her udtrykte ministeren bl.a. sin glæde over Brøndby IFs sociale profil, bl.a. med Fra Bænken Til Banen-projektet der har sendt 400 nydanskere i job og på praktikplads.