Mike Jensen forlænger

05.04.2007 13:57

Den talentfulde unge offensivspiller Mike Jensen og Brøndby IF har i dag forlænget kontrakten frem til den 31. december 2009.

- Mike er jo endnu et fantastisk eksempel på det imponerende talentarbejde, der udføres i denne klub og har gennem hele sin ungdomstid været et lysende talent. I sommer blev han rykket op i A-truppen, hvor han har bevist at han absolut har et stort potentiale. Trods sin alder på bare 19 år har Mike spillet mere end 20 kampe på 1. holdet og han kan, såfremt han fortsætter sin positive udvikling, hurtigt blive fast inventar på Brøndbyholdet, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

Mike Jensen mod Brann i årets Royal League.

Mike Jensen mod Brann i årets Royal League.

- Jeg er glad for at være i en klub der giver plads til at unge spillere også kan få spilletid på førsteholdet, men jeg har stadig meget at lære som fodboldspiller, og det har jeg de bedste muligheder for at gøre her i Brøndby IF.

- Vi har en trup med en god blanding af unge og erfarne spillere, og truppen rummer et langt større potentiale end vi viste i efteråret. Det glæder jeg mig til at være med til at vise omverdenen her i foråret og i de kommende sæsoner, siger Mike Jensen.