Match-Day Party i dag

29.04.2007 10:00

I dag er der masser af aktiviteter på Brøndby Stadion når BrøndbyShoppen, 1964 og Brøndby Kids byder velkommen til Match-Day Party på torvet foran den nye bygning på DNE Tribunen.

Match-Day Party, der begynder kl. 15, er en aktivitetsdag der giver alle Brøndbyfans mulighed for at gøre kampdagen til en oplevelse for hele familien.

BrøndbyShoppen har fundet en masse gode tilbud frem, som sælges foran Brøndby Stadions sportscafé, 1964. Her vil der desuden være livemusik og selvfølgelig udendørs-servering.

Kl. 13:30 lægger Billy Adamsen, direktør I Rødovre Ishockey, op til dagens brag mod Finland med et foredrag om udvikling af danske spillere og hvorfor det er vigtigt med danske landsholdspillere i klubber som Rødovre.

Deltagelse er gratis i 1964, der sender A-VM Ishockey-kampen Danmark-Finland fra kl. 14:10. Under kampen sænkes prisen på fadøl med 5 kr. for hvert mål Danmark scorer.

Fra kl. 15:00 står den på Match Day Party foran 1964 og Brøndby Kids.

Programmet for Match Day Party
  • Kl. 15.00 Livemusik foran 1964 - "Mig og min fætter".
  • Kl. 15:00 Brøndbyshoppen - åbner mobilfilial med en lang række gode tilbud foran 1964.
  • Kl. 16.00 Magisk kunstner Sunny Cagara - tryller med sit magiske trylleshow foran Brøndby Kids.
  • Kl. 16.30 Livemusik foran 1964 -  "Mig og min fætter".

Der vil hele dagen være udendørsservering og fra kl. 16.00 åbner Brøndby Kids og Apollo Park for alle Brøndby Kids.

Mellem 15 og 17 vil der være A-trup spillere i området foran 1964 og Brøndby Kids. Her vil der bl.a. være mulighed for at få autografer fra spillerne.

Spil

Børn og barnlige sjæle kan som sædvanligt udfordre hinanden i FIFA 2007 på konsollerne i Brøndby Kids Lounge.

Bonusoplevelser

Brøndby Kids giver dig som sædvanlig mulighed for en række gode familieoplevelser. I Brøndby Kids Lounge kan du som sædvanlig spille på de seks konsoller fra EA Games. Herudover vil der være spillerbesøg, du kan spille airhockey og en lang række andre spil.  Apollo Park har naturligvis også åbent med en lang række aktiviteter for hele familien.

Som en bonus-oplevelse kan du prøve køre en Segway. Producenten ag Segways i Danmark kommer forbi med to udgaver af det populære køretøj med de mange anvendelsesmuligheder. Der vil være mulighed for både børn og voksne for at prøvekøre en Segway.

Autografer

Og der er naturligvis også mulighed for at få autografer fra udvalgte spillere.