Lorentzen: Støtten har hjulpet mig

18.04.2007 07:32

Det har tæret kræfter på den mentale konto hos Kasper Lorentzen, der i den grad har fået "bremset" en lovende karriere med langvarige skader.

Senest fik stortalentet revet det forreste ledbånd i knæet over i hjemmekampen mod Vejle den 1. april, en skade der holder Lorentzen ude i 8-10 uger i alt.

Kasper Lorentzen har efterfølgende modtaget flere personlige hilsner, gaver og flotte ord med på vejen, som en støtte i en besværlig tid, og det ønsker 7'eren at takke de mange fans for.

- Jeg har fået mange hilsner, kort, breve og SMS'er, og sågar personlige gaver, bl.a. en cykel fra Ralph's Cykler, og al den støtte er virkelig noget der har betydet meget for mig. Det er svært at sætte ord på, men det har varmet og det er virkelig noget jeg kan bruge i de kommende uger, siger Kasper Lorentzen til brondby.com.

- Lige da jeg blev skadet var jeg helt nede i kulkælderen, men som dagene gik kom humøret tilbage, og det har hjulpet meget med fansenes opmærksomhed og opmuntrende ord.

- Og så er jeg selvfølgelig også glad for den støtte holdet, trænerne, lederne og folkene på kontoret har givet mig, fortsætter Lorentzen, der endda også har haft landstræner Morten Olsen i røret.

Kasper Lorentzen

Lorentzen i aktion i efteråret 2006 i UEFA Cup-kampen mod Frankfurt på Brøndby Stadion.

Hjælp fra holdkammeraterne

I to uger og to dage har Lorentzen haft en skinne om knæet og den har betydet, at han ikke har måttet køre bil. Her har holdkammeraterne Kildentoft, Molle, Bischoff, U-20 spilleren Jesper Christjansen og holdleder Jan Ritzau skiftevis været chauffører til og fra træning.

- Nu får jeg en bil med automatgear i dag, men det kan da godt være der kommer en tak til dem, smiler han om holdkammeraternes store hjælp.

I midten af maj måned får Lorentzen fjernet skinnen og herefter står den på seks ugers genoptræning. Indtil da må han kun lave småting i styrkerummet.

- Det er sgu ikke sjovt at skulle i gang med genoptræningen igen, men der er ikke noget at gøre ved det. Det er bare op på hesten. Jeg er meget motiveret for at komme igen, og med fansenes støtte er jeg ved godt humør. Jeg skal nok komme tilbage igen, lover Lorentzen.

I aften skal de fleste af holdkammeraterne så i kamp, når Viborg gæster Brøndby Stadion. Lorentzen tror sejrsstimen på Brøndby Stadion, med fire sejre i træk, fortsætter.

- Det er en kamp vi skal vinde og det tror jeg også vi gør. Ericsson scorer to gange og Duncan en enkelt gang. Vi vinder 3-0, slutter 7'eren i denne omgang.

I morgen eftermiddag møder han ind til træning, hvor de daglige øvelser i styrkerummet venter. Det har han prøvet en del gange før, så han ved, at det kun er et spørgsmål om uger, før han er på træningsbanen igen. Om aftenen kan han så tage plads på spillerafsnittet på SAS tribunen, når Brøndby-Viborg sparkes i gang kl. 19:00.

Kasper Lorentzen 

Kasper Lorentzen er populær hos de unge Brøndby-fans. Der går dog et par måneder før de får ham at se i aktion igen.