Lige statistik før AaB-kamp

13.04.2007 14:48

Resultaterne står helt lige mellem Brøndby IF og lørdagens modstander fra AaB forud for opgøret i 24. runde på Aalborg Stadion. Mens Brøndby suverænt fører statistikken på Brøndby Stadion med blot to liganederlag i 26 kampe, har de to klubber hentet hver ni sejre i 27 indbyrdes kampe i det nordjyske, hvor altså også antallet af uafgjorte kampe er oppe på ni.

De seneste sæsoner har de to klubber spillet særligt mange uafgjorte kampe i Aalborg med fire gange pointdeling og én sejr til hver inden for de seneste seks møder. Således endte de to mandskabers seneste match med resultatet 1-1, efter Martin Spelmann havde gjort det til 1-0 for gæsterne med seks minutter tilbage, mens AaB?s Rasmus Würtz udlignede på et straffespark i overtiden.

Som altid får Brøndby IF god opbakning på Aalborg Stadion.

Som altid får Brøndby IF god opbakning af de mange medrejsende fans på Aalborg Stadion.

Opgør mellem Brøndby og AaB lokker som regel pænt med tilskuerne til fodbold. I de seneste 20 kampe på enten Aalborg eller Brøndby Stadion har der således været mindst 10.000 tilskuere på plads i 15 tilfælde, og de seneste syv opgør har alle haft et femcifret tilskuertal. Rekorden er 21.025 tilskuere til en 0-0-kamp i oktober 2001 på Brøndby Stadion, mens rekorden i det nordjyske lyder på 20.533. Så mange var der tilbage i august 1994.