Køhlert: Vigtig prøve

03.04.2007 11:24

- Vi kommer til Esbjerg for at vinde.

Så klart lyder svaret fra cheftræneren Tom Køhlert på spørgsmålet om oplægget til skærtorsdags SAS Liga-kamp på udebane mod Esbjerg.

- Og det skal vi gøre med fight, vilje og disciplin. De egenskaber bliver nødvendige hvis vi skal slå en så god modstander som Esbjerg på deres hjemmebane. Vi skal vise at vi formår at forlade de trygge rammer på Brøndby Stadion og tage evnen til skabe kampen og score de afgørende mål med på udebane, så på den måde bliver kampen mod Esbjerg en vigtig prøve på hvor langt vi er nået i processen med udvikle holdet, uddyber cheftræneren.

Duncan jubler efter sin scoring.

Duncan jubler efter sin scoring på Ericssons "straffesparks-assist".

- Det er tydeligt for enhver at vi skal bruge mange point hvis vi skal bevæge os op i den ende af tabellen hvor det er sjovt at være. Det kræver at organisationen på holdet bliver endnu en stærkere, og at vi vænner os til at tænke på resultatet som det primære. Når organisationen er på plads, kommer selvtilliden, og så kommer det flotte spil igen, ræsonnerer Tom Køhlert.

Jyllandskompleks vil Tom Køhlert ikke høre om:

- Hør her.. Jeg har ikke været med til at tabe i Viborg i 10 år, og vi fik et point på en svær udebane, hvilket jeg anser som tilfredsstillende i udgangspunktet. Det er selvfølgelig ærgerligt at vi lukker dem ind i en kamp vi ellers har lukket og slukket, men uafgjort var ikke unfair. Jeg kan ikke selv huske hvornår jeg har været med til at tabe i Jylland, så det er ikke et emne for mig, men noget pressen går mere op i.

- Men det er da klart, at en sejr vil løsne op for nogle ting hos nogle spillere, det siger sig selv. Om den kommer nu eller næste gang er ikke til at sige, men selvfølgelig vinder vi i Jylland igen.   

Tom Køhlert er begejstret for opbakningen på Brøndby Stadion, men håber også at mange vil komme til Esbjerg og støtte holdet.

- Vi får jo en kolossal opbakning på Brøndby Stadion. Se første halvleg i mod Vejle i søndags, hvor ikke spiller særligt godt, men bliver hele tiden bakket op, og de bliver ved. Det er den tolvtemand man snakker om, og det betyder en hel masse at gå på banen med dem i ryggen. Defor er mit ønske også at vores fans i Jylland, og dem som tager med Brøndby Supports busser, giver spillerne den fornødne støtte, afslutter Køhlert.