Køhlert: Sidder på det

06.04.2007 07:21

Efter endnu en 1-1-kamp i det jyske med en modstander-scoring i slutningen var det en skuffet Tom Køhlert, der snuppede en sodavand uden for omklædningsrummet. Denne gang føler han ikke, at et point blev vundet, men to tabt.

- 2. halvleg er jo vores og vi sidder på det. Vores intentioner var at gå ud og få det andet mål, siger Køhlert.

Efter Viborg-kampen konstaterede Køhlert, at man når langt med et point ude og tre hjemme, og det står han til dels stadig ved.

Ericsson spillede en hovedrolle da Duncan scorede til 1-0.

Ericsson spillede en hovedrolle da Duncan scorede til 1-0.

Mere kontrol

- Det gør man sandelig også, men nu var vi så tæt på jo. Jeg synes jo, vi spiller en okay kamp, og i morgen tror jeg, vi vil komme frem til, at vi gjorde, hvad vi kunne, og derfor har vi let ved at komme op på hesten igen til på søndag.

- Alle gjorde, hvad de kunne, og det er det, der er vigtigt. Vi har meget mere kontrol over det i dag end mod Viborg og det mod en bedre modstander. Deres angribere er farlige, men vi får dem dækket godt, siger Køhlert.

- Alle kampe er svære, og alle udekampe er i særdeleshed svære, men jeg tror ikke, der er forskel på, om det er Viborg, Aalborg, Farum eller Odense. Jeg kan kun konstatere, at jeg har ikke tabt i Jylland i umindelige tider, lyder det fra de blå-gules træner.