Køhlert: Overskud trods skidt start

01.04.2007 22:51

- Det er altid dejligt at vinde 4-0, og kampen i dag er ingen undtagelse. Jeg skal undlade at sige så meget om målet til 3-0, andet end at det vidner om stort overskud i truppen, at man finder på at lave den slags, konstaterer cheftræner Tom Køhlert efter dagens afklapsning af Vejle Boldklub, der blandt andet bød på en noget utraditionel scoring efter straffespark.

- Vi starter krampagtigt og virker stressede det meste af første halvleg. Spillerne lægger et pres på sig selv, og det er ikke nødvendigt. Selv ikke scoringen til 1-0 gav den store ro i opspillet, men efter vi får snakket om det og justeret lidt i pausen, ligner anden halvleg meget af dét, vi gerne vil opnå med holdet. 

Ros og ros

Køhlert har ikke så meget at sige om selve kampen, men har en del roser til udvalgte spillere.

- Jeg ser Martin Ericssons straffesparksaflevering til Duncan som en gave til en spiller, der leverede en rigtig god præstation. Duncan arbejdede fremragende i dag, og fortjente målet. Ericsson selv ser også ud som om han har spillet sig ind på kanten, hvor han ofte trækker ind i banen og skaber en hel masse uro hos modstanderen.

- Morten Rasmussen i forsvaret gør det også godt, og selvom han skal arbejde lidt med sit venstreben, når han nu spiller den plads han gør, synes jeg han spiller med stort overskud i dag. Mark Howard bliver bedre kamp for kamp, og det er dejligt med 3-4 klassestoppere i truppen.

Forbandet

- Det gjorde Lorentzen også i det kvarter han nåede at spille. Der skete ting og sager da han kom ind, og så sker det forbandede uheld. Det lægger noget af en dæmper på det hele, konstaterer Køhlert.

- Det er det samme med Thomas Rasmussen, og det er to af de afgørende spillere. Omvendt holder jeg fast i, at det er de spillere, der kommer ind og overtager, der bestemmer om det er en svækkelse, og indtil videre er der gode folk på pladserne.

11 + 1

På spørgsmålet om hvorfor Brøndby er så suveræne på hjemmebane svarer cheftræneren:

- Vi har en kolossal opbakning. Se første halvleg i dag: Holdet spiller ikke særligt godt, men bliver hele tiden bakket op, og de bliver ved. Det er den tolvtemand man snakker om, og det betyder en hel masse at gå på banen med dem i ryggen.

- 4-0 er 4-0, og det er et godt rygstød før næste opgave. Den glæder vi os til, runder cheftræneren af.