Køhlert: Kollektiv offday

22.04.2007 21:08

Det var en meget fattet og ærlig, der var første mand ude af Brøndbys omklædningsrum efter nederlaget mod Vejle.

- Det var en kollektiv offday. Jeg nægter at tro, det var fordi vi var uengagerede, men vi gjorde ikke mange rigtige ting idag. Vi må hjem og analysere, om presset har været for voldsomt på en sejr i Jylland mod et næsten nedrykket hold. Jeg tror presset har været stort udefra, og så gå man nogen gange i baglås. Jeg synes, jeg kunne mærke det på spillerne i dag. Vi var et stresset hold, og de kunne spille fuldstændig afslappet, siger Køhlert.

Største skuffelse

- Efter 11 kampe så har vi den første store nedtur, og det bliver så med brask og brag. Jeg er chokeret over det bundniveau, vi viser idag, men det er så første gang i år, vi laver det nummer. Det er den største skuffelse i den tid, jeg har været her. Det er der ingen grund til at skjule, lyder det fra Køhlert, der dog havde overskud til at rose modstanderne.

Tom Køhlert giver journalisterne sin vinkel på kampen.

Tom Køhlert giver journalisterne sin vinkel på kampen.

- Der var ikke noget, der overraskede mig ved Vejle, men jeg må sige, de viste stor gejst og spilleglæde, fortæller træneren.

Er du tilfreds med spillet indtil Vejle får scoret?

- Jeg er ikke tilfreds med spillet, men jeg synes nok, at vi havde vores muligheder. Da vi begynder at satse ekstra offensivt får de så straffe og får så flere chancer, siger Køhlert.

På trods af resultatet ser Køhlert dog ingen grund til allerede nu at begynde at se frem mod næste sæson.

- Det øjeblik, vi ikke længere kan nå fjerdepladsen, må vi sadle om, men ikke før, lyder det fra Køhlert.