Køhlert: Fuld kontrol

08.04.2007 20:55

- Den første halve time var udmærket. Vi havde fuld kontrol over kampen, men dog uden at imponere stort. Efter en halv times spil, fra 30 til 40, svigter koncentrationen og vi stresser for meget rundt. Vi får fat igen og rettet til i pausen, og jeg synes vi spiller en rigtig god anden halvleg.

Tom Køhlert er godt tilfreds efter endnu en sejr på Brøndby Stadion i en kamp, hvor hjemmeholdet aldrig for alvor blev truet.

- I pausen snakker vi lidt om, at vi skal op i tempo og spille vort meget spil. Jeg synes at de sidste 45 minutter viser, at når vi først får etableret et powerplay foran modstanderens forsvar, forstår vi at køre den rundt, og skabe de chancer der skal til. Og så strålede Martin Ericsson endnu en gang, konstaterer Køhlert med et stille smil.

Jubel over Katongos fuldtræffer til 1-0.

Jubel over Katongos fuldtræffer til 1-0.

Masser af point

- I dag kan vi glæde os over endnu en sejr på hjemmebane, og 3 point på kontoen. Vi får i øjeblikket fuld bonus hjemme og 1 point ude, og det ender jo med at give en hel del point. Naturligvis vil vi gerne snart vinde en udekamp, men vi var tæt på sidst og vi arbejder videre derfra.

- Alle ved jo, at vi vinder på udebane igen, det er bare et spørgsmål om tid, forklarer cheftræneren.

Godt begyndt...

På spørgsmålet om status på holdets udvikling svarer Køhlert:

- Jeg må holde mig til foråret og den periode jeg har stået for holdet og kan påvirke tingene. Jeg ser på forårsstillingen og på spillet, og kan konstatere at det går den rigtige vej begge steder. Vi fører vel kampen om, at blive forårets hold, og det er glædeligt.

- Vi har stadig masser at arbejde med. Indtil videre har alle vist, at de vil det her, og det er det vigtigste for at vi kan komme helt på toppen igen. Fremgangen skal holdes, hjemme og ude, konstaterer Køhlert før det er tid til tv-interview og mere pressesnak.