Køhlert: Fight giver sejr

18.04.2007 22:57

- Der er ingen tvivl om at vi ikke kan være tilfredse med 1. halvleg. De første fem-syv minutter går det egentligt fint nok, men efter deres scoring kommer der en reaktion hos spillerne, og det bliver svært at få spillet til at hænge sammen. Pasningsspillet kører ikke som det skal, og generelt set kan man vist ikke sige andet end at 1. halvleg er skidt fra vores side.

- I pausen fortæller jeg spillerne at vi bare må starte forfra og koncentrere os om vores spil, også selv om de så måtte score igen. Mine tanker i pausen gik ikke på, om hvor vidt vi ville vinde kampen, men mere på at få vores spil til at køre. Spillerne får da også spillet til at køre bedre i 2. halvleg, og så fighter de, og det giver så sejren i sidste ende. Viborg kommer så heller ikke noget særligt i hele kampen, så i dag er jeg tilfreds. Det er jeg ikke i morgen, der skal vi se på hvad der skete i 1. halvleg.

Tilfreds indtil videre

- Til begge holds forsvar, skal det siges at banen ikke er optimal i øjeblikket; der er en del knolder, og det er svært at få samspillet til at hænge sammen. Det skal ikke ses som en undskyldning, men mere som en forklaring for hvorfor spillet er skidt, for det har helt klart en betydning.

God liga-debut af Jacob Berthelsen.

God liga-debut af Jacob Berthelsen.

- De ting jeg vil tage med fra denne kamp, er to ting. For det første har vi en god liga-debutant i dag i Jacob Berthelsen, der ud over at være sikker gennem hele kampen, og som også scorer et mål. Den anden er Morten Duncan der igen i dag scorer to gange. Han er en fantastisk target player, der virkeligt elsker det han laver, ingen tvivl om det. Jeg synes at han har en god indstilling, han tager hele tiden kampen op, og giver aldrig op. Formen er ved at være der hvor den skal være, men jeg er sikker på at han nok skal blive bedre endnu.

- Jeg vil ikke tale om mulige placeringer, jeg vil kun vurderes på foråret, og der er vi nr. 1 eller 2. Det betyder meget i processen med holdet at vi med et godt forår i bagagen kan starte op på en ny sæson. Og forårets resultater kan vi godt være tilfredse med, afslutter Tom Køhlert.