Køhlert: Blanding af godt og skidt

29.04.2007 22:04

- Lige nu er det vigtigst at få et fingerpeg om hvor vi står med holdet. Det holder vi hele tiden øje med til træning og i kamp, og dagens indsats var en god blanding af godt og mindre godt. Jeg er tilfreds med indstillingen, men vi skal som hold være stærkere mentalt.

- Jeg har dog forståelse for, at det bliver lidt krampagtigt i perioder i dag, forklarer Tom Køhlert efter dagens sejr over Esbjerg.

To gode perioder

- Jeg vil beskrive kampen som et midtbaneslagsmål, hvor spillet svinger meget i kvalitet. Efter målet i første halvleg spiller vi rigtig godt halvlegen ud, og det gentager sig egentlig efter pausen. I andre perioder kører det slet ikke på samme niveau, men jeg må også tage en del af ansvaret for, at Esbjerg kommer så meget ind i kampen på mine skuldre.

- De rokerer lidt rundt og sætter en hurtig mand overfor Daugaard. Det er vi for lang tid om, at reagere på og vi skulle have sat Berthlelsen, der har rigtig god speed i fødderne, ind meget før. Taktisk prøver vi lidt nye ting i dag, i noget der bedst kan beskrives som 4-3-3, med Marc Olsen og Chris Katongo som kanterne.

- Marc er udfordreren, der hele tiden søger den direkte duel med sin modstander. Det gør han godt i dag, men desværre bliver vores rytme og ide ret tidligt afbrudt, da først Rytter må ud en tur, og derefter ryger Martin Ericsson så med noget hold i ryggen. Som det er lige nu giver den slags lidt uro, forklarer han.

Spændende periode

- Vi spiller overordnet set ikke en god kamp, og i slutfasen er vi lidt heldige med at få sejren. Jeg er tilfreds med at vi trods alt producerer en del chancer, og jeg kan tage en del med mig fra kampen.

- Vi er i en spændende fase i øjeblikket, hvor vi arbejder med mange ting og får en del svar. Den proces er vigtigere end den enkelte kamp, men derfor kan jeg da godt glæde mig lidt til at se, hvordan vi vil reagere i den resterende del af sæsonen. På papiret er vi jo faktisk underdogs i de næste 4 kampe, og det skal vi kunne klare, runder Køhlert af.