Ericsson: Fandme skuffet

15.04.2007 08:49

Fansene fra Ericssons tidligere klub AaB gjorde hvad de kunne for at hyle svenskeren ud af den til gårsdagens SAS Liga-opgør mod AaB i Aalborg.

- Sådan er det. Det må man forvente, og det er bare, hvad der følger med, lyder det roligt fr aden sympatiske svensker, der undervejs i kampen troede på en sejr.

- Vi starter 2. halvleg ud med en god tro på, at vi skal vinde. Jeg ved ikke, om der er offside på Katongo, men ellers kommer vi jo også foran 3-1 dér, lyder det.

Både på og uden for banen fik Ericsson en "varm" velkomst på Aalborg Stadion.

Både på og uden for banen fik Ericsson en "varm" velkomst på Aalborg Stadion.

- Vi laver nogle dumme fejl, og det er alt for nemt at score mod os. Straffesparket er godt nok. Der er hånd på. Derefter er det opad bakke. Jeg synes egentlig, at vi gør det fint nok med en mand mindre. Duncan er tæt på til sidst, og vi har mange mand i feltet. Vi kan ikke gøre så meget andet.

Er det en anden følelse, du står med denne her gang, end de to uafgjorte sidst?

- Jeg var meget skuffet sidst, men jeg synes fandme, det er endnu værre idag. Inden kamp sagde vi til hinanden, at nu skulle vi fandme gå ud og få en sejr, og så er vi endda foran to gange. Lige nu er man irriteret, men selvfølgelig kan vi rejse os på onsdag mod Viborg. Vi skal vinde alle kampe, der er tilbage, lyder det fra svenskeren med de mange mål og assists.