Ericsson: Bliver bare ved

08.04.2007 21:54

- Endnu et mål, det bliver jo bare ved.

Martin Ericsson er ét stort smil efter kampen, hvor han endnu en gang fik sendt den lille runde i rusen.

- Det er vist nummer ni i år, og det er jo lidt bedre end normalt for mit vedkommende. Kampen i sig selv var en smule op og ned, for vi begyndte ganske fint, men smider i en periode alt for mange lette bolde væk. Det sidste kvarter af første halvleg var ikke så godt, men vi kommer fint igen efter pausen, mener den elegante 10?er.

Ericsson har scoret på straffespark.

Ericsson har scoret på straffespark.

- Vi snakker sammen i pausen, og Tom behøver faktisk ikke sige så meget, for vi ved alle godt, hvad der skulle til. Mere tempo og bedre pasningsspil. Det var også oplægget før kampen, så vi skulle bare på sporet igen, forklarer han.

Om sin egen indsats og formkurve forklarer han:

- Jeg har fundet mig nogenlunde tilpas på kanten, hvor jeg kan vandre lidt ind i banen, men jeg synes stadig jeg for ofte falder ud af kampene. Især på udebane, hvor der er for mange perioder hvor jeg ikke rigtig får påvirket spillet som jeg skal og vil.

- Næste kamp er i Aalborg, og det glæder jeg mig meget til. Det er altid godt at spille deroppe, og vores formkurve, også på udebane, går den rigtige vej. Jeg tror det er en god udfordring på nuværende tidspunkt, og jeg sætter da gerne nummer 10 ind, hvis muligheden opstår, smiler den tidligere AaB-spiller bredt.