Duncan: Skønt at få den puttet ind

30.04.2007 08:47

- Det er dejligt at vi kan vinde, også selvom vi ikke spiller så flot. For mit eget vedkommende er det selvfølgelig skønt at jeg får puttet den ind igen, og jeg synes egentlig vi får kæmpet meget godt. Jeg får taget en del returløb i dag, smiler manden i målstimen.

- De sidste 10 minutter af første halvleg, og så egentlig fra de scorer til 1-1, vil jeg betegne som gode. Jeg ved ikke hvorfor, men det virker som om deres mål løsner lidt op for vores spil, og når man ser på chancerne er sejren vel fair nok. Vi har flere store, og selvom vi ikke dominerer spillemæssigt er sejren vel ok, mener Duncan.

- Jeg tror dog de fleste fans kan bære over med at spillet halter lidt, så længe vi vinder og får 3 point. Det er i hvert fald bedre end det modsatte, konstaterer han.

- Efter vejlekampen, hvor vi virkelig spillede piv-ringe, var det vigtigt for os at rejse os med en god indstilling og en sejr. Jeg synes vi viser indstillingen, og vi får sejren. Vi prøvede samtidig lidt nyt taktisk i dag, og det giver en god tryghed, at vi kan spille på flere måder, hvis nødvendigt.

- Trods det lidt usammenhængende spil, synes jeg vi kan tage flere gode ting med fra denne kamp, men nu skal vi så også snart til at hente 3 pinde på udebane, runder forårs-bomberen af.

Esbjerg kom bagud da Duncan headede bolden i mål

Næsten ud af ingenting headede Duncan Brøndby på sejrskurs. Det blev fejret foran Faxe-tribunen.