Duncan: Pinligt

22.04.2007 18:32

Efter scoringer i de seneste fem kampe måtte Morten Duncan Rasmussen søndag i Vejle gå målløs fra banen. Duncan var ikke imponeret over hverken sin eller holdets indsats.

- I Esbjerg og Viborg og Aalborg spiller vi egentlig meget godt, og i de to første havde vi i hvert fald fortjent at vinde. I dag var det så ikke særlig godt, men vi får alligevel skabt nogle chancer. Det er altid en skam at tabe 3-0, og så er det lige meget, om det er et bundhold vi møder eller hvad. Det er pinligt at tabe 3-0, lyder det fra Duncan.

Duncan og anføreren

I dag var der langt til sidste rundes jubelscener på Brøndby Stadion.

Okay forår

- Vi må bare op på hesten igen, der er ikke andet for. Der skal selvfølgelig andre boller på suppen. Jeg synes egentlig, vi har vi vist et okay niveau her i foråret. Det gjorde vi ikke idag, men hvis vi kan vende tilbage til det niveau, vi tidligere har vist, så er det godt. Det er svært at sige, om det er den værste kamp, jeg har været med til for Brøndby. Lige nu hvor vi lige har tabt er det selvfølgelig den værste. siger han.

Køhlert nævnte, at I virkede pressede før kampen idag. Kan du genkende det?

- Nej, det kan du sige før hver kamp. Jeg synes ikke, der var nogen forskel før idag og før de andre kampe, forklarer angriberen, der flere gange appellerede for straffe, men ikke fik det.

- Når dommeren ikke dømmer, så er der jo ikke straffe, lyder det korrekt fra Duncan.