Duncan: Hellere tre sejre

06.04.2007 08:32

Efter scoringer mod Viborg og Vejle scorede Morten Duncan Rasmussen torsdag for tredje kamp i træk, da Brøndby spillede 1-1 i Esbjerg. Lidt af en stime for den unge angriber.

- Ja, det er nu ikke så sjovt at snakke om. Jeg ville hellere have haft, at det var tredje kamp i træk, vi vandt. Vi går efter tre point, når vi spiller, og det fik vi ikke idag, så vi er lidt skuffede, fortæller Duncan.

Det så ellers ud til at I havde godt styr på kampen, ikke?

- Jo, men det har vi haft alle kampene. Vi var klart bedst og har masser af chancer. Vi har to friløbere, mit hovedstød i første halvleg, og de redder den på stregen i anden halvleg, så endnu en gang er vi klart bedst, ligesom vi har været i alle kampe efter vinterpausen.

Jubel efter scoringen til 1-0.

Jubel efter scoringen til 1-0.

Fremskridt

For to-tre uger siden spillede Brøndby 1-1 i Viborg med nogenlunde samme kampforløb. Duncan ser dog fremskridt.

- Jeg synes egentlig, at vi spiller bedre og bedre. Esbjerg er lidt bedre end Viborg og dem spiller vi også klart bedre end, men nu er det vigtigste, at vi får de tre point, og så er det lige meget, om de andre spiller bedre end os, forklarer han.

Søndag scorede Duncan på et straffeoplæg fra Martin Ericsson, men havde de blå-gule fået tilkendt straffe mod Esbjerg var der ikke nye kombinationer på vej.

- Hehe, nej, jeg tror bare Ericsson havde sparket den sikkert ind, griner Duncan trods alt. Søndag jagter han fjerde kamp i træk med scoring, når Randers kommer på besøg.