Duncan: Der skal tre point på kontoen

17.04.2007 11:42

Med fem mål i de seneste fire kampe har Brøndbys skarpretter Morten Duncan Rasmussen for alvor vist potentialet som en af SAS Ligaens farligste angribere. Duncan stod for Brøndbys historiske 1000-måls scoring i SAS Ligaen og i morgen aften møder Duncan og co. så Viborg på Brøndby Stadion.

Netop Viborg har Duncan gode erfaringer med. I sidste sæson garnede Duncan to gange mod Viborg, som AGF-spiller, og også i Brøndby-trøjen har bomberen scoret mod de grøn-blusede. Den scoring blev headet ind i udekampen i Viborg den 18. marts i år, altså nøjagtig en måned tidligere end morgendagens kamp.

Duncans scoring, på oplæg fra Anders Randrup, rakte dog ikke til sejr. Viborg fik udlignet til kampens slutresultat 1-1, men scoringen var Duncans første i ligaen siden 5. august.

- Det er altid vigtigt at score for en angriber, så selvfølgelig var jeg glad for den scoring, men vi fik ikke tre point og så længe vi ikke vinder, er jeg sådan set ligeglad med hvem der scorer vores mål, ser Duncan tilbage på det opgør.

I god målform

I de seneste fire kampe har Brøndby to sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. I samme kampe har Duncan vist målform med hele fem kasser og er nu oppe på otte mål i SAS Ligaen og 10 i alt i sæsonen.

- Det er da positivt, at jeg har scoret fem mål i fire kampe, men jeg havde hellere undværet et par mål mod et par point mere på kontoen. To mål i Aalborg er godt nok, men hvad fik vi ud af det? Ingen point og det er ikke godt nok.

- Derfor skal vi have tre point i morgen mod Viborg. Vi spiller hjemme, har fire sejre i de seneste fire hjemmekampe så den stime skal vi bygge videre på. Vi har godt nok Molle i karantæne og flere er ude med skader, men vi er fuldt fokuserede på at få en sejr, siger Duncan og tilføjer med et smil.

- Så må du i øvrigt også godt skrive, at holdet spiller godt, så jeg får de chancer jeg skal have, smiler målslugeren der ikke er topscoreren på holdet. Den titel sidder Ericsson tungt på, med 17 sæsonmål, heraf ni alene i SAS Ligaen.

Flyvende Duncan

To angribermål i Aalborg rakte ikke til sejr. En af SAS Ligaens mest formstærke angribere, Duncan, har scoret fem mål i de seneste fire kampe. I morgen kan han fortsætte målformen mod Viborg.