Brøndby IF ved at opbygge fort

10.04.2007 08:57

To ting kan man konstatere efter påskens anden runde i SAS Ligaen: Brøndby IF topper stadig forårsstillingen som ubesejret. Og de blå-gule er efterhånden ved at gøre Brøndby Stadion til et fort, hvor hjemmeholdet hersker.

Søndagens opgør mod Randers blev klubbens tredje "rene" hjemmesejr på stribe, hvor målscoren nu lyder på 9-0. Det er anden gang i denne sæson, at Brøndby vinder tre hjemmekampe i streg, uden at lade modstanderen score. I august og september vandt Brøndby 3-0 over både AC Horsens og Viborg samt 2-0 over Esbjerg.

Come-Bagger har scoret til 3-0.

Come-Bagger har scoret til 3-0 mod Randers FC.

For at finde seneste tilfælde af tre hjemmekampe med mindst 9-0 i målscore skal man tilbage til oktober og november 2005. Her slog Brøndby FC Midtjylland med 5-0, hvorefter det blev 4-0 over AGF og 1-0 over Viborg. Og minsandten om ikke foråret blev åbnet med 3-0 over F.C. København.

Brøndby IF er SAS Ligaens bedste hold inden for de seneste fem runder, der samtidig er antallet at runder spillet i foråret. Tom Køhlerts mandskab har 11 point for tre sejre og to uafgjorte. Målscoren er 11-2. Brøndby har ikke tabt en SAS Ligakamp siden 19. november.

For anden hjemmekamp i træk fik Brøndby IF tilkendt straffespark.

For anden hjemmekamp i træk fik Brøndby IF tilkendt straffespark.