Berthelsen: Bare en drøm

19.04.2007 10:23

- Jamen, det var jo helt fantastisk. At starte inde på Brøndby Stadion, og så samtidig score er jo hvad jeg drømte om i nat, griner den unge forsvarsspiller Jacob Berthelsen med et kæmpe smil da han møder pressen efter 3-1 sejren over Viborg.

Ligadebutanten kunne glæde sig over en personlig god kamp og en sejr der blev krydret med et mål.

- Selvom jeg selvfølgelig var nervøs, så betød det så meget at spille sammen med Per Nielsen. Han er så rolig og har et kæmpe overblik; han er helt fantastisk at spille sammen med. Det er bare hans bane. Dermed kunne jeg jo koncentrere mig om bare at spille mit spil, selvom jeg som sagt var noget nervøs.

- Omvendt har jeg nu fået min debut i SAS Ligaen, og på Brøndby Stadion, så det er jo en drøm der er gået i opfyldelse. Nu kan jeg jo bare håbe på at trænerne har været tilfredse og derfor tager mig med i betragtning til næste kamp.

Jacob Berthelsen

Sikke en debut! Jacob Berthelsen spillede sin første ligakamp, og den første i Brøndby-trøjen fra start, og kvitterede med godt spil og en scoring.

Bare en drøm
 
- Om kampen som sådan, så gik det jo ikke så godt til at starte med, men i pausen talte vi om at vi skulle starte forfra, og bare spille vores spil. At det så blev mig der scorede var jo fantastisk. Det er svært at beskrive, men altså, jeg vidste ikke engang hvordan jeg skulle juble, griner Jakob Berthelsen, og fortsætter.

- Den største forskel i forhold til det niveau jeg ellers har spillet på, er tempoet og så spillernes fysik. Det er jo alle nogle stærke nogen, så det kan man sige at det overraskede mig lidt. Men altså lige nu er det bare en drøm der er gået i opfyldelse på bedste vis, slutter det unge forsvartalent med det store smil.

Jacob Berthelsen

Berthelsen leverede en solid indsats i midterforsvaret ved siden af anfører Per Nielsen.