Bagger: Fantastisk

08.04.2007 21:42

- Det var fantastisk at være med til. At vinde på hjemmebane er altid fedt, og at få lov at score et mål er bare en ekstra bonus, man sagtens kan glæde sig over, fortæller en glad Ruben Bagger, efter dét, der vel bedst kan beskrives som et specielt come-back mål.

- Jeg må vel erkende, at det var lidt tilfældigt. Ericsson sender et godt hjørne ind over, som jeg prøver at flække til bageste stolpe.  Jeg tror han bliver blændet af stadionlyset, fordi den ryger så højt op, men det var da fedt at se den gå ind, griner den garvede angriber.

Vil vi se mere til dig i foråret?

- Duncan og Chris har jo leveret varen, og jeg skal hæve mit niveau for at komme i betragtning. For mig gælder det om, at holde mig skadesfri og gøre mit bedste til træning hver gang, og i de kampe jeg så måtte få. Jeg er jo ikke helt ung mere, men i dag var jeg da ikke den ældste på banen, takket være Stig Tøfting, kommer det hurtigt.

Ruben har scoret

Ruben har scoret.

De omkringstående journalister ville derefter vide, om Bagger går og overvejer en kontraktsforlængelse.

- Jeg ved det ikke, men før det overhovedet kan komme på tale, skal jeg som sagt blive bedre. Omvendt må jeg da indrømme, at sådan en modtagelse som jeg fik af hele stadion trækker i en. Under alle omstændigheder er der 9 måneder til, og måske skal jeg ud og have et almindeligt arbejde, funderer dagens målscorer, der dog hurtigt får tilføjet:

- Men der er længe til. I dag er sådan en dag hvor det i hvert fald ikke er det første man tænker på. Det var sgu fedt.