Uafgjort og ude

28.09.2006 19:56

To smukke scoringer, fremragende stemning på Faxe-tribunen og en fantastisk fight var ikke nok, da Brøndby IF mødte Eintracht Frankfurt på Brøndby Stadion i returopgøret i UEFA Cuppens 1. runde.

Opgøret sluttede 2-2 og dermed er tyskerne videre med samlet 6-2 efter 4-0 sejr i det første opgør i Tyskland.

En tidlig Frankfurt-scoring gav den værst tænkelige start for Brøndby, men Martin Ericsson udlignede med et smukt firsparksmål. Frankfurt bragte sig i 2. halvleg på 1-2, men et Thomas Rasmussen-drøn fra 30 meter bragte balance i regnskabet.

Tifo

Kulissen var i top da Brøndby tog imod Eintracht Frankfurt på Brøndby Stadion.

Syvende sæsontræffer

Brøndby, der endnu engang var tvunget til at lave flere ændringer på holdet pga. skader og karantæner, var opsatte på at revanchere 4-0 nederlaget fra den første kamp i Frankfurt, men det var gæsterne der startede kampen bedst.

Efter et minut spillede de sig igennem til en friløber, som Ankergren fik reddet, og fem minutter senere headede forsvarsspilleren Vasoski bolden i mål efter et hjørnespark.

Man skulle tro Brøndbys håb om sejr dermed led et alvorligt knæk, men det var ikke til at se på grønsværen. Den tyske scoring var faktisk startskuddet til en god Brøndby-periode, med flere gode chancer, men Frankfurt kan takke keeper Pröll, p.t. rangeret som Bundesligaens bedste, for flere gode redninger.

Han var dog chanceløs på Martin Ericssons udlignende scoring. På et frispark lidt uden for feltet sparkede svenskeren bolden over muren, og ind op af stolpen, til stor jubel på et stemningsfyldt Brøndby Stadion. Det var Ericssons sæsontræffer nr. 7.

Hannes Sigurdsson

Hannes Sigurdsson fik en ordentlig flænge i baghovedet, men var tilbage på banen efter nogle minutters behandling.

Ny smuk scoring

Holdene gik til pausen med stillingen 1-1 og Brøndby havde sikkert snakket om at fortsætte det gode spil i 2. halvleg, men nøjagtig som i 1. halvleg scorede Frankfurt et hurtigt mål - også på en dødbold. Et frispark blev lagt ind i hovedet på Vasoski, der snittede bolden over i det lange hjørne.

Et slag i hovedet på et træt Brøndby-hold, der alligevel fik fightet sig tilbage i kampen. De helt store chancer udeblev dog, men det betød også mindre. For Thomas Rasmussen tog sagen i egen hånd. Han modtog en aflevering fra Per Nielsen, tog et par træk og trykkede så af fra 30-35 meters afstand. Bolden strøg over i det modsatte målhjørne, Rasmussens tredje mål i denne sæson.

Som kampen skred frem tabte Brøndby en smule af pusten, mens Frankfurt var dygtige til at spille bolden rundt. Kampen sluttede 2-2 og dermed er Brøndby IF ude af UEFA Cuppen.

Nu kan Meulensteens drenge i stedet fokusere udelukkende på de hjemlige turneringer, hvor F.C. København er næste modstander, en kamp der spilles i Parken på søndag.