Stoke på besøg i Brøndby

19.09.2006 08:15

Der var flere der spærrede øjnene op på træningsbanen i sidste uge, da to tilskuere, iklædte rød og hvid-stribede spillertrøjer, overværede A-truppens træning. Først ved nærmere eftersyn kunne man se, at det var Stoke City FCs kampuniform og ikke fans fra en konkurrerende SAS Liga klub.

En engelsk Stoke-fan og en dansk ditto, havde taget turen til Brøndbys træning, selvfølgelig for at se den tidligere Stoke-spiller Hannes Sigurdsson i aktion. Efter en god omgang træning, hvor Hannes Sigurdsson bl.a. markerede sig med gode mål, hilste islændingen efterfølgende på de to Stoke-fans (danskeren er også glødende Brøndby-tilhænger).

- Under træningen fik jeg øje på to tilskuere i Stoke-trøjer. Et sjovt syn og jeg gik naturligvis over for at tale med dem efter træningen. Ganske hyggeligt, siger Hannes Sigurdsson til brondby.com, der efterfølgende forhørte sig hos de to gæster om Sigurdssons tid i den engelske 1. divisionsklub.

Mere i vente

Graham Buckton, mangeårig Stoke-tilhænger og med fast plads til hjemmekampene på Brittania Stadium, har således et indgående kendskab til Hannes Sigurdsson. Og der falder flere rosende ord fra det engelske. 

- Han er en person der vil blive savnet. Altid professionel og hårdtarbejdende. En meget positiv gut. Den samme indstilling havde han på banen, hvor han altid arbejdede 110 % for holdet. Desværre for ham, og Stoke, blev han brugt forkert på banen. Han spillede mest på venstrekanten, eller venstre midt. Det er helt i front han er bedst hvis du spørger mig.

- Jeg ved fra min danske kammerat, at Brøndby er et godt hold og at de spiller flot offensivt fodbold og skaber mange chancer. På den baggrund er jeg ikke i tvivl om, at I nok skal få stor glæde af Hannes, smiler Graham Buckton, en Stoke-fan på besøg i Brøndby.

Stokefans besøger Brøndby

Hannes Sigurdsson i selskab med de to Stoke-fans. Til venstre ses Graham Buckton, mangeårig Stoke-fan.