Spelmann tror på et godt resultat

13.09.2006 22:02

Han mener selv det var den foreløbige kulmination på en god sæsonstart, da han scorede sit første mål for Brøndby i lørdags mod AaB. I morgen aften håber Brøndbys 19-årige midtbanetalent Martin Spelmann, at Brøndby laver et godt resultat på Commerzbank Arena.

- Vi har gode chancer og jeg tror vi vil overraske mange med et godt resultat.

Fyldt med selvtillid og spillelyst. Spelmann har været flyvende i sæsonen og i morgen ligner det atter en plads i startopstillingen på den centrale midtbane. Og Målet mod AaB har givet yderligere selvtillid.

- Det var fedt at få scoret. At få hul på bylden. Det var ærgerligt vi ikke fik sejren, men det var en fed fornemmelse at se bolden gå i kassen.

Eintracht Frankfurt i morgen i 1. runde i UEFA Cuppen. Er det karrierens største kamp?

- Ja det er det nok, men det ændrer ikke fokus for mit vedkommende. Der er ingen forskel om jeg spiller på Island mod Valur, i Estland mod Flora Tallinn eller nu her i Frankfurt. Selvfølgelig er der respekt for modstanderen, men det handler om at have fokus på sig selv og lukke alle de andre ting ude.

- I morgen skal vi op mod nogle rigtig gode spillere. De er fysisk stærke, måske også stærkere end os, og de spiller på et højere niveau til dagligt. De er meget mand-orienterede og vi ved der kun er én vej, men så må vi spille på vores præmisser.

Commerzbank Arena

Det imponerende stadion set fra Eintracht Frankfurts nye træningsbane.

Kammerater med

Hvordan har en 19-årig knægt det når han står på sådan et stadion her? Er du imponeret?

- Det er flot ja, men vi har også et flot stadion. Det er bare en kamp og som jeg sagde før, vi skal ikke koncentrere os om andet end os selv.

I kan se frem til solid opbakning fra medrejsende Brøndby-fans. Hvad betyder det for jer?

- Det betyder da en hel del. Nogle af mine kammerater fra Hvidovre kommer faktisk herned og det bliver da en fed oplevelse. Det er ikke altid vi kan høre vores fans hvis hjemmeholdets fans er oppe at køre, men vi ved opbakningen er der og det betyder utrolig meget.

Til sidst, hvordan vil I gribe kampen ad?

- Vi har snakket en del om, at vi skal være disciplinerede, i balance som hold og aggressive. Både når de har bolden og når vi selv skal angribe. Og som jeg sagde før, jeg tror vi kan lave et godt resultat, slutter midtbanekrigeren før karrierens største kamp.

Træningen er i gang

Kl. 20:00 indledte spillerne træningen på Commerzbank Arena i Frankfurt.