Skader: Det lysner forude

27.09.2006 14:54

På dagens UEFA Cup-pressemøde forud for morgendagens returopgør mod Eintracht Frankfurt gav holdlæge Per Bjerregaard sin vurdering af skadessituationen i truppen:

- Vi har nu i godt og vel halvandet år lidt hårdt under skader som er opstået enten i kamp eller til træning, men nu ser det heldigvis ud til at lysne for os. Kim Daugaard, Marcus Lantz og Thomas Rytter er tilbage inden for nogle dage. Trond Andersen regner vi med, er klar om nogle uger med forbehold for at hans springerknæ, som jo er en lumsk lidelse, igen begynder at give problemer.

Adam Eckersley er i Manchester for at blive behandlet.

Adam Eckersley er i Manchester for at blive behandlet.

- Adam Eckersley har fået en lidt stor forstrækning i baglåret, og han er derfor taget til Manchester for at blive behandlet. Det er meget naturligt at udlejede spillere behandles i deres hjemklub. Vi regner med at han klar igen om to-tre uger.

- Vi begynder desuden at se enden på to langtidsskader. Duncan og Ruben Bagger regner vi med, er tilbage i begyndelse af december, således de kan spille Royal League for os. Med hensyn til Peguero som blev opereret i knæet i sidste uge, skal vi hen til maj 2007 for at se ham på banen igen, afsluttede Bjerregaard sin skadesstatus.