René: Nye får chancen

19.09.2006 13:10

Brøndby IF møder i morgen 2. divisionsmandskabet Brønshøj i pokalturneringens 3. runde, en kamp der spilles på Brøndby Stadion med Brønshøj som hjemmehold og arrangerende klub.

Efter den flotte 2-0 sejr over Esbjerg i søndags, fortæller René Meulensteen til brondby.com, at der bliver lavet en del ændringer i startopstillingen til Brønshøj-kampen i forhold til søndagens sejr.

- Det er en vigtig og stor turnering, som vi vil vinde. I morgen spiller vi med et ungt hold, og det er ikke fordi vi undervurderer Brønshøj, det er ikke dis-respect overfor Brønshøj, men alle ved, at vi har været igennem et par hårde uger, med småskader og skavanker til stamspillerne og der er flere svære kampe i vente. Kampen giver os derfor mulighed for at bringe andre spillere i kamp, siger cheftræneren.

- For os handler det om at få et godt resultat, som vi også kan bruge som forberedelse til den meget vigtige kamp mod OB på søndag. Spillerne skal holde fokus på at performe i morgen, til glæde for holdet og naturligvis vores fans. Og så giver det nogle spillere en mulighed for at få en kamp i benene. De skal vise de vil på holdet.

Brøndby på banen

Brøndby fik fantastisk støtte i søndagens 2-0 sejr over Esbjerg. I morgen gælder det en ny kamp på Brøndby Stadion, dog som udehold i pokalturneringen mod Brønshøj.

Adam tilbage og sydafrikaner fra start

Og for en gangs skyld lufter cheftræneren lidt af sløret for startopstillingen til den kommende kamp. Morten Cramer får comeback i målet, hans første kamp siden skiftet fra Herfølge, mens Adam Eckersley er tilbage som venstre back.

- Det er en god comebackkamp for Adam. Så kan vi se hvor han står fysisk. Han var en mulighed til Esbjerg-kampen, men vi vurderede, at det ville være godt for ham lige at få et par dage ekstra til at restituere.

I offensiven får Mads Jørgensen, Giovanni Rector og Mike Jensen chancen fra start.

- Giovanni starter helt i front, med Mads og Mike på kanterne. Mike er jo kommet tilbage efter sygdom, og er ikke helt på toppen endnu, så jeg forventer ikke han spiller fuld tid. Til gengæld forventer jeg en god energi og indsats i den tid han er frisk.

På forhånd er det ligeledes planlagt, at U-21 spillerne David Williams og Nicolaj Agger, får en halvleg hver ved siden af Giovanni Rector i angrebet.

Stamspillere står over

Hannes Sigurdsson bliver ikke klar til kampen med en mindre skade fra Esbjerg-kampen. Det er endnu uvist om han når at blive klar til OB-kampen på søndag. Casper Ankergren, Per Nielsen, Mark Howard, Kim Daugaard, Martin Retov, Martin Ericsson, Thomas Rasmussen og Martin Spelmann står også over.

Selvom Marcus Lantz trænede med bold i dag, er han fortsat ikke i betragtning til kamp. Det samme gælder Trond Andersen og Ruben Bagger, der begge løbetrænede i dag. Morten Duncan Rasmussen og Peguero er ude med længerevarende knæskader, mens Thomas Rytter var syg i dag.

René Meulensteen

Pokalkampen mod Brønshøj i morgen giver René Meulensteen mulighed for at spare nogle stamspillere og samtidig give andre chancen.