Rasmussen: Fedt mål

29.09.2006 10:38

- Der var da knald på, og jeg tror det var OK underholdende at se kampen, også selvom den reelle spænding desværre hurtigt forduftede. Målet var fedt; jeg kunne se den hele vejen og det var helt fantastisk at score på den måde, omend jeg gerne have byttet det for en samlet sejr. Jeg tror alligevel, det var et af karierrens bedste, smiler venstrekanten Thomas Rasmussen.

- Det blev dog meget hurtigt en meget svær kamp, da tyskerne bringer sig foran. Det er mentalt hårdt at rejse sig efter sådan en dukkert, men jeg synes faktisk vi gør det alligevel, og leverer en god indsats. Vi kommer godt igen begge gange de bringer sig foran, men målet var jo at vinde, og derfor er det skuffende at stå her med 2-2 alligevel.

- Frankfurt var gode i hovedspillet, men jeg tror ikke de er bedre end det vi skal møde på søndag. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at vi arbejder med dødboldene, men det har ikke været et problem før, og jeg er sikker på at vi er godt forberedt når vi møder op søndag.

- Vi skal have denne kamp ud af hovedet, og så skal vi levere en lignende indsats på 100% hele vejen rundt, runder dagens kanonkonge af.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen scorede et af karrierens smukkeste mål.