Per: Kampen gav god moral

29.09.2006 10:42

- Vi vidste det ville blive svært, men vi havde en god tro på det i truppen. Det mentale knækker lidt ved 0-1 scoringen, men vi formår alligevel at spille en flot halvleg, hvor vi kæmper os tilbage med en enorm vilje og godt spil. Det synes jeg faktisk godt vi kan tillade os at være stolte af, konstaterer anføreren.

- Det der ærgrer mig mest er, at de scorer deres mål på dødbolde. Vi plejer at lukke godt af for den slags, men det var lidt det samme der skete mod OB, hvor der blev scoret to gange efter indlæg fra fløjen, og det må ikke ske.

- Vi er ærgerlige lige nu, men på den baggrund kan FCK-kampen næsten ikke komme på et bedre tidspunkt. Vi er topmotiverede til den kamp, og vi viser i dag, at moralen er utroligt god. Netop moralen er noget af det, der er med til at afgøre disse kampe, og vi har i efteråret mange gange bevist at vi har en enorm mental styrke i truppen.

- Mange af de unge går forrest, og alle kæmper røven ud af bukserne. I dag er opgaven næsten umulig, men vi rejser os alligevel, og den styrke skal vi bruge på søndag. Det kan man kun se frem til, i den her trup, runder Per Nielsen af.

Per Nielsen

Anføreren var tilfreds med meget, men ikke med de to Frankfurt-scoringer.