Meulesteen: Skal gøre klubben stolt

27.09.2006 14:40

- Vi ville selvføgelig allerhelst have haft et helt andet udgangspunkt for kampen i morgen - og ikke et fire-målsnederlag. Det er klart, lød det fra cheftræner René Meulensteen til dagens UEFA Cup-pressemøde på Brøndby Stadion.

- Eftersom kampen i Frankfurt ikke blev vist på tv i Danmark, har mange kun hørt resultatet og troet at vi blev udspillet. Dét blev vi langtfra. Og derfor er der også en følelse hos spillerne og vi trænere at resultatet ikke var fortjent. Alle er derfor opsatte på at vise noget, og så må vi bare se hvor langt det kan bringe os.

Meulensteen efter kampen i Frankfurt.

Meulensteen efter kampen i Frankfurt.

En plads i historien

- De to karantæner og vores skader betyder selvfølgelig at holdet er sammensat anderledes denne gang, men jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det hold som går på banen i morgen, vil gøre sit yderste for at gøre klubben og de mange fans stolte, slog cheftræneren fast.

Meulensteen har ordet på dagens pressemøde.

Meulensteen har ordet på dagens pressemøde.

- På en skala fra 0 til 10 starter vi på 0. Får vi et mål er vi på 1, får vi to stiger vi lidt mere, men vi ved jo at der mindst skal fire mål til at give chancen os påny. Og det går vi efter. Det er den største belønning spillerne kan få - at gå videre til gruppespillet - for så går de over i historien, afsluttede Meulensteen.