Meulensteen: Tilfredsstillende

24.09.2006 20:14

- Vi vidste det ville blive en svær kamp mod OB, der er et godt hold i en god stime. Vi er derfor tilfredse med det ene point. Det var godt, men vi ærgrer os over ikke at vinde alle tre, for vi havde en rigtig god mulighed for det, siger cheftræner René Meulensteen efter den fremragende topkamp i Odense, hvor Brøndby førte 2-0 efter blot 20 minutters spil.

Med 2-2 resultatet er Brøndby IF fortsat det eneste ubesejrede hold i SAS Ligaen og det glæder Meulensteen. Til gengæld ærgrer det ham, at Brøndby ikke kunne holde den flotte 2-0 føring, skabt af scoringer fra Sigurdsson og Ericsson.

- Det var to gode mål, hvor vi viste god skarphed efter gode angreb. Desværre får OB scoret for tidligt efter vores 2-0 mål. Og fælles for de to mål var, at det var skidt forsvarsspil i begge situationer.

Hannes Sigurdsson har scoret til 1-0

Islandsk forløsning. Hannes Sigurdsson bragte Brøndby foran efter et fremragende kontra-mål.

Frygt for nye skader

Både Adam Eckersley og Mark Howard måtte lade sig skifte ud med skader, noget der vækker bekymring hos cheftræneren. Han har i forvejen otte skadede spillere i truppen.

- Adam troede vi var klar. Han var blevet testet flere gange, men det viser bare, at der er forskel på træning og kamp. Mht. Mark håber vi ikke, at det er så slemt som det ellers så ud til, siger Meulensteen om 5'eren, der under alle omstændigheder har karantæne til Frankfurt-kampen.

Martin Ericsson

Martin Ericsson scorede sit femte sæsonmål, da han udnyttede en forsvarsfejl.

Udgangspunktet er tro

Den kommende uge byder på to vigtige kampe: Returopgøret mod Eintracht Frankfurt allerede på torsdag, hvor 0-4 skal forsøges vendt til samlet sejr og adgang til UEFA Cup'ens gruppespil, og sæsonens første nyklassiker mod F.C. København.

- Vi tager det kamp for kamp. Resultatet fra den første kamp mod Frankfurt gør det selvfølgelig meget svært for os. Ret beset har vi behov for et mirakel, men for at et mirakel skal gå i opfyldelse, skal man tro på det. Det starter vi med. Vi skal forsøge at få samme begyndelse mod dem som vi fik mod OB i aften. 1 eller 2 mål ryster ikke Frankfurt, 3 mål vil nok gøre dem lidt nervøse. Og 4 mål, ja, så er vi med igen. Det bedste vi kan gøre, er at forsøge, så det gør vi. Vi spiller for stoltheden.