Meulensteen: Regroup and rebound

14.09.2006 23:23

- Det er selvfølgelig en skuffelse at tabe - især når vi kan se tilbage på en 1. halvleg hvor vi gjorde det godt. Vi fik dem til at løbe rundt, og vi afholdt dem fra at skabe de helt store chancer. Og derfor er det også så svært at finde ord til at beskrive hvad der skete i 2. halvleg, indledte cheftræner René Meulensteen det klassiske UEFA post-match pressemøde.

- Man kan jo ike planlægge sig ud af to udvisninger på dén måde. Og alle planer, selv nødplanerne, falder til jorden i en sådan situation. Som træner er man placeret for langt væk til at se hvad der i forbindelse med Kildentoft og Howards udvisninger. Henrik fortæller at bolden bliver skudt ind på hans hånd, og tumulten omkring Howard kan jeg ikke se, så jeg vil helst ikke sige for meget før jeg har set kampen igen. Men hvis dommeren har ret, så var det dumt gjort af Mark.

Meulensteen og Siggaard ser på kampens udvikling.

Meulensteen og Siggaard ser på kampens udvikling.

Fortsætter på søndag

- Efter de to udvisninger bliver vi helt naturligt presset langt tilbage på banen. Frankfurt formår at udnytte situationen optimalt - desværre for os. Og så er det svært at gøre så frygteligt meget.

- Vi kan derimod gøre noget allerede i morgen. I militært fagsprog hedder det vist at omgruppere og slå igen. Og det vil vi tage fat på allerede til træningen i morgen. Og derfor er det også meget godt, at vi har en kamp igen allerede på søndag. Her skal vi demonstrere at vi kan holde koncentrationen i alle 90 minutter, og så får vi også en sejr.

- Det er endnu for tidligt at sige hvordan vi tackler returopgøret på Brøndby Stadion. Det står selvfølgelig klart for enhver at vi skal vinde stort hvis vi skal videre til gruppespillet i UEFA Cup'en. Men først og fremmest skal vi komme til hægterne igen. Vi ved vi kan vinde, og det skal vi vise på søndag, afsluttede Meulensteen efter sæsonens første nederlag.