Meulensteen: Godt at se de unge

20.09.2006 22:01

- Kampen i dag var en god mlighed for at se en del af dem, der ikke har fået fuld spilletid de sidste kampe. Det giver os mulighed for at se spillerne i en kampsituation, og jeg er godt tilfreds med hvad de viste i dag, forklarer cheftræneren efter kampen.

Der var rosende ord til mange af de nye, men natuligt hæftede Meulensteen sig meget ved én af dagens målscorere:

- Gio viste mange af de ting, jeg ved han kan. Når man får krampe med 20 minutter igen, er det klart, at han ikke er helt klar, men han er en spiller, der kan gøre en forskel, og det viser han i dag. Især ved målet, naturligvis, men også i et par situationer lige før scoringen. Han skal stadig vænne sig til sin nye klub, men så vil han også vise sig som en type, der kan skabe en del på egen hånd.

David Williams

David Williams var en af de unge spillede på holdet i 3-0 sejren over  Brønshøj.

Spændende kamp i sigte

- Agger viser også sine kvaliteter, og kommer til et par rigtig gode muligheder. Han og de andre unge er i en indlægringsfase, og her giver den slags kampe som i dag en hel masse erfaring.

- Nu er vi videre, så vi venter lidt med at tale om næste runde. Vi har tre vigtige kampe foran os, men for mig er der kun et opgør, der er interessant og det er det næste. Vi må tage dem i rækkefølge, og derfor eksisterer kun OB-kampen for mig lige nu.

- Det er et hold med stor selvtillid vi skal møde, og de lavede et flot resultat i Berlin. Vi har også en stærk tro på os selv i øjeblikket, og det handler om, at skabe muligheder og chancer. Det ved vi, vi kan, og vi ser frem til kampen i Odense, runder cheftræneren af.