Lykkelig 2-måls skytte

18.09.2006 08:14

5 mål og 2 assists i sin første halvsæson i Brøndby og 5 mål og 6 assists i 13 kampe i denne sæson er de tørre facts for Martin Ericsson, der kandiderer til den mest værdifulde spiller på Brøndby-holdet. I går blev svenskeren dobbelt målscorer mod Esbjerg.

- Det er længe siden jeg har scoret to mål i én kamp, men jeg kan dog godt huske det. Det var for AaB mod Silkeborg, smiler en meget tilfreds dobbelt målscorer.

- Det er nok én af mine bedste Brøndby-kampe, men mere vigtigt var det det helt rigtige svar på Frankfurt-kampen. Vi prøver at sætte så meget pres på, som overhovedet muligt i første halvleg, og heldigvis virkede det, så vi står med en rigtig god fornemmelse lige nu.

- Angrebsspillet fungerer. Lorentzen, Kildentoft, ja alle er med i angrebene, og vi skaber rigtig mange gode situationer med megen bevægelighed. Målene er ikke de sværeste jeg har scoret, men man skal jo skabe chancerne, og det gør vi rigtig godt.

- Vi spiller mod en god modstander, og første halvleg var helt sikkert den bedste denne sæson. Vi kan spille hurtigere, men jeg synes det var flot, og glæder mig over, at vi fortsat er i fremgang med spil og resultater. Den udvikling skal vi fortsætte, konstarerer dagens Man of the Match på Brøndby Stadion.

Martin Ericsson

Martin Ericsson er ny topscorer for Brøndby med 5 mål i sæsonen. Ydermere har han været i oplæggerens rolle hele 6 gange.