Lorentzen i god form

18.09.2006 08:06

Et par gode langskud, en masse kvikke og hurtige kombinationer krydret med teknik i særklasse. Kasper Lorentzen spillede en af sine bedste kampe i sæsonen, da Brøndby besejrede Esbjerg 2-0, til stor glæde for ikke mindst den venstrebenede højrefløj.

- Samspillet med Ericsson og Kildentoft fungerede rigtig godt i dag. Især i første halvleg fik vi skabt en hel masse, hvorimod det var mere svingende efter pausen. Alt i alt er jeg dog godt tilfreds - især med sejren, fortæller en glad Kasper Lorentzen.

- Det er klart at vi følte vi havde lidt at bevise, for selvom vi absolut ikke har mistet humøret i truppen, vil man jo meget gerne revanchere sig for sådan en omgang som i torsdags. Det gør vi så med at spille den bedste halvleg i sæsonen, hvor vi reelt sikrer os sejren.

- For mit eget vedkommende er formen på plads, og jeg kunne sagtens have spillet alle 90 minutter. Spillemæssigt er der nogle ting der skal på plads med mine løb, og det snakker jeg en del med Meulensteen om. Det handler om at skabe plads, og det kan vi sagtens blive endnu bedre til, forklarer han.

- Der er mange kampe i øjeblikket, så jeg overlever nok at blive skiftet ud. På onsdag handler det om pokalturneringen, og igen er det en kamp der skal vindes. Sådan er det jo hele tiden, runder Lorentzen af med et smil.

Kasper Lorentzen

Lorentzen spillede overfor Derveld, en fysisk stærk venstreback. Set gennem hele kampen var det Brøndbys elegante teknikker der slap bedst fra den duel.