Howard: Jeg tror på et godt resultat

13.09.2006 08:27

- Det vigtigste er at vi laver et godt resultat.

Mark Howard er klar i spyttet når det kommer til torsdagens vanskelige UEFA Cup-kamp på udebane mod Eintracht Frankfurt. Og netop et godt resultat er det Howard og holdkammeraterne går på banen for at hente med hjem til returopgøret på Brøndby Stadion den 28.

- Det er noget af det vi har snakket en del om de seneste dage. Hvis vi kan holde et clean sheet og måske score et enkelt mål, ser det virkelig godt ud. Det ville være perfekt.

For en ung gut som dig, du er blot 20 år gammel, må det være den største kamp der venter forude?

- Nej, det vil jeg ikke sige. Ikke DEN største. Jeg har prøvet at spille foran rigtig mange tilskuere på Old Trafford, bl.a. i FA Youth Cup finalen mod Midlesbrough. Umiddelbart synes jeg også min første kamp for Brøndby var større. Eller da jeg kom tilbage efter en langvarig knæskade ? det var også en stor kamp.

- Men jo, Frankfurt i UEFA Cuppen er da en stor kamp. Og det bliver helt sikkert en oplevelse at spille så vigtig en kamp på et meget stort og flot stadion. Den slags kampe skal man glæde sig til.

Det engelske forsvarstalent har imponeret i sin korte tid i Brøndby-trøjen og har helt sikkert haft sin andel i Brøndbys stærke defensiv, der ikke tillader modstanderholdene mange målchancer.

- Ja, der er kun gået 6 mål ind på os og to af dem har været på straffespark.

- Jeg ved ikke hvordan det var før jeg kom til klubben, men jeg synes vi har en stærk defensiv og jeg synes vi forbedrer os fra kamp til kamp. Vi giver ikke mange chancer væk og vi er svære at spille mod som hold selvom vi er mange unge, mener Howard der også glæder sig over at der også er sket store fremskridt med kommunikationen i forsvaret.

- Det er vigtigt vi hele tiden taler sammen under kampene. Det er noget vi arbejder en del med og selvom det går godt, kan det godt blive endnu bedre. Der er jo en sprogbarriere. Jeg forstår ikke så godt dansk og de andre forstår måske ikke mig og Adam med vores Manchester-accent, griner han.

Mark Howard

Mark Howard, Brøndby IF's engelske forsvarsprofil tror på et godt resultat i Frankfurt.

Godt resultat til fansene

Brøndbys 5?er er overbevist om, at Brøndby med en god indsats kan slå Frankfurt.

- Vi har et godt hold og jeg tror på vi kan slå Frankfurt torsdag aften. Jeg er i hvert fald sikker på vi kan lave et godt resultat. Vi er ubesejrede, som det eneste hold i SAS Ligaen, og jeg synes vi har været tæt på at få vores første sejr på udebane i flere kampe.

- Vi har måske ikke scoret mål nok, men det er jeg sikker på kommer. Vi har mange dygtige offensive spillere og når vi finder hinanden for alvor, kommer målene også. Martin Ericsson, Kasper Lorentzen og nu også de to nye angribere, Giovanni og Hannes, skal nok komme frem til chancer og score mål i efteråret.

Her til sidst. Har du en idé om hvor mange fans der har købt billet til kampen i morgen?

- Puha, det har jeg slet ingen idé om. Der var ikke så mange med i min første UEFA Cup-udekamp mod Flora Tallinn?

Hvis jeg siger vi regner med over 1000 Brøndby-fans på Commerzbank Arena torsdag aften, hvad siger du så?

- Det er mange. Jeg er måske vant til noget andet og større i Manchester United, men hvis der er 1000 med af vores fans, og de skaber samme energi og stemning som de plejer på udebane, så får vi god opbakning. Og så må vi håbe vi giver dem et godt resultat at rejse hjem på, slutter han med et glimt i øjet.

Flora Tallinn

Mark Howard fik sin EC-debut i udekampen mod Flora Tallinn foran 1000 tilskuere. Torsdag aften er der udsigt til anderledes massiv Brøndby-opbakning på Commerzbank Arena i Frankfurt.