Hannes på træningsbanen

22.09.2006 13:34

Muligheden for islandsk deltagelse for Brøndby på søndag i udekampen mod OB blev bedre, da Hannes Sigurdsson var på  træningsbanen i dag. Islændingen har siden sidste weekends Esbjerg-kamp døjet med en øm lyske, men deltog i noget af træningen i dag.

- Vi lod Hannes komme let ind i træningen. Han lavede først individuel træning med Peder og var med i spillet til sidst. På nuværende tidspunkt ser det ok ud, fortæller cheftræner René Meulensteen, der ikke har lagt sig fast på Sigurdssons rolle på søndag.

- Måske er han klar til at starte inde, måske ikke. Det må vi se nærmere på i morgen når vi træner en sidste gang inden kampen i Odense.

Sigurdsson, der kom på landsholdsvæggen i går, pådrog sig en mindre skade i 2-0 sejren over Esbjerg, hvor han blev skiftet ud med Giovanni Rector i slutminutterne. Sigurdsson stod over onsdag aften, hvor Brøndby besejrede Brønshøj med 3-0.

Hannes Sigurdsson

Den islandske kæmpe i aktion mod Esbjerg. Efter dagens træning er mulighederne bedre for Hannes Sigurdssons deltagelse mod OB.