Hannes: Klar til at arbejde for det

13.09.2006 22:01

I lørdags fik han fuld spilletid i sin Brøndby-debut i Aalborg på et udsolgt stadion, og i morgen kan Brøndbys islandske angriber, Hannes Sigurdsson, så spille på et tætpakket Commerzbank Arena mod Eintrach Frankfurt i UEFA Cup'en. Det er gået stærk for angriberen siden skiftet fra engelsk fodbold.

- Det var dejligt at spille i Aalborg. Det var min første hele turneringskamp i mange måneder, så jeg var godt øm bagefter. Men det var godt, indskyder den store islænding med et smil, mens han spejder ud over det imponerende stadion i Frankfurt inden aftenens træning i den tyske sensommer varme.

- Den her slags kampe er aldrig lette, men det er en kamp jeg glæder mig meget til. Jeg håber vi laver et godt resultat. Og med det, mener jeg i første omgang at holde nullet. Det er det vigtigste når vi taler udekampe i Europa.

- Og det tror jeg på vi kan gøre. Jeg synes stemningen i truppen er god og vi er klar til kampen. Og til et lave et godt resultat.

Hannes Sigurdsson

Hannes Sigurdsson til aftenens træning på Frankurts hjemmebane.

Hvordan har du det selv før din første europæiske kamp for Brøndby?

- Jeg har det fint. Jeg er klar til at gøre mit job. Der skal arbejdes hårdt for holdet og så må vi prøve at præstere godt offensivt. Min egen form kan blive bedre, men så længe man giver sig 100 % er det aldrig helt skidt, slutter 25?eren inden cheftræneren kalder til samling på banens midte.

En træning hvor islændingen fik klappet et par gode bolde i kassen, og hvor han viste stor iver og engagement under træningen.