Ericsson: Vi kommer flot tilbage

29.09.2006 09:32

Med et flot frisparksmål til stillingen 1-1, kom Brøndbys offensive profil Martin Ericsson op på syv sæsontræffere, og det gør ham til suveræn topscorer på Brøndby-mandskabet. Det betød dog mindre for svenskeren, der var godt tilfreds med holdets indsats.

- Vi spiller faktisk en god kamp, men det tidlige mål de scorer tager naturligvis lidt af vores gejst. Det koster lidt, men vi kommer flot tilbage og gør en god indsats især i første halvleg. Vi skal score 5 mål mere, og det er jo umulige odds, konstaterer dagens bedste Brøndby-spiller tørt.

- Frankfurt er et godt hold, og de scorer desværre på to dødbolde. Det var lidt for nemt, og spillemæssigt er vi mindst på højde med dem 11 mod 11, så det er klart vi er meget skuffede lige nu. Vi er røget ud af Europa, og det var et af vore mål at gå videre. Derfor tænker vi ikke rigtig på søndagens kamp endnu, det kommer i morgen.

- Jeg kan selvfølgelig godt være tilfreds med at få scoret på frispark og selvfølgelig er der positive ting at tage med hjem. Dem hiver vi frem i morgen, og så er vi klar søndag, smiler 10'eren trods alt.

Martin Ericsson

Martin Ericsson - suveræn topscorer for Brøndby.