Drengene viser karakter!

17.09.2006 22:05

- Det var det helt rigtige response til kampen i torsdags. Resultatet i den kamp havde vi, in all fairness, ikke fortjent, men vi lærer massivt af sådan en omgang. Vi skal være i stand til at komme videre, men også tage de positive ting med. Helt op til det punkt, hvor det går galt, og så arbejder vi videre derfra, inhouse. Hvem, hvad, hvordan opstår fejlene, og alt det skete snakkes igennem, helt åbent.

- Det har vi gjort, og vi er derfor helt klar i hovederne når vi går på banen i dag. Vi ved, at hold giver sig ekstra når de spiller her, og for at dæmme op skal vi angribe dem i det øjeblik de modtager bolden. De skal ikke føle de får tid eller plads til at tænke sig om, og i dag lykkes det med en rimelig hurtig scoring til 1-0.

Håndtaget i bund

Rene Meulensteen virker tilfreds med udførelsen af dagens taktiske oplæg, men havde gerne set opfølgningsmålet lidt tidligere:

- Vi føler nok lidt, at 1-0 ikke er nok, og havde vi ikke scoret havde beskeden til drengene være, at trykke pedalen i bund igen fra anden halvlegs start. Nu scorer vi lige før pausen til 2-0, og anden halvleg kommer til at bære lidt præg af, at vi har spillet et par hårde kampe på det seneste, selvom der selvfølgelig også skal gives kredit til Esbjerg for ikke at give op.

- Forsvaret og især Casper Ankergren skal dog også have ros for at holde fuld koncentration i 90 minutter. Det var vigtigt at få et clean sheet efter 4-0?eren.

Klasse hele vejen rundt

- I det hele taget viser drengene enorm karakterstyrke i dag, og det samme kan jeg kun gentage om fansenes støtte. De var ude med et par bannere til træningen forleden hvor de viste støtte, og spillerne responderer til den slags. Det gør alle mennesker, når man mærker man bliver bakket så massivt op, og i dag er det klasse på og uden for banen.

- Offensivt arbejder Lorentzen og Ericsson virkelig godt sammen, og viser den fleksibilitet vi arbejder efter. De skal spille med den frihed de gør i dag, i bredden og i dybden. Ericsson scorer to gode mål, og det er velfortjent. Han arbejder altid hårdt hele kampen igennem, men har ikke helt fået løn efter fortjeneste. Han er en spiller, der kan gøre forskellen, og det ser vi i dag.

- Det var et flot svar på ugens begivenheder, og præcis den slags reaktioner der gør, at et hold vokser, runder cheftræneren af med et stolt smil om læben.