Debutanten: Fantastisk oplevelse

21.09.2006 08:24

- Det var helt fantastisk at opleve. Jeg fik allerede at vide, at jeg ville være med i truppen for 3-4 dage siden, men jeg anede ikke jeg skulle spille, så da jeg blev bedt om, at trække overtøjet af, kunne jeg godt mærke det i maven, smiler Jacob Berthelsen.

Det er en meget glad debutant brondby.com møder efter kampen, og det er ganske naturligt at skjule begejstringen for den unge centerforsvarer:

- Jamen jeg er bare vildt glad lige nu. Jeg har jo set holdet spille mange gange, og så får man lov at løbe på banen til kamp. Der var godt nok kun 3.000 tilskuere, men er du gal de kunne larme. Man kan stort set ikke høre hvad de andre siger derinde, og det skal man vænne sig til.

- Jeg fik at vide, at jeg bare skal spille som jeg plejer, og det gik fint nok. Det giver virkelig mod på mere, det her. Næste opgave hedder anden division, og sådan vil det naturligvis være noget tid, men jeg vil helt sikkert prøve det her igen, fortæller den unge debutant og stikker lappen frem til et fast håndtryk.

- Vi ses, runder han af - og det tror man på efter dagens kamp.

Lodtrækning før kampen

Morten Cramer bar anførerbindet i sin comeback-kamp.

Mads med hovedet

- Det er fint at få scoret et mål, men det er nu ikke en billet til startopstillingen, for der er enormt hård konkurrence om pladserne. Vi har rigtig mange gode spillere til stort set alle pladser, og der skal kæmpes videre til træning og så må man gribe efter de chancer man får.

Mads Jørgensen scorede på hovedstød, men er mest glad for spilletiden.

- Det er dejligt at mærke, at der er fuld tillid til dem, der er i næste række. Der er mange unge, og de gør det rigtig godt. For dem, og for os andre, er det vigtigt med spilletid, så vi er klar til at træde ind når chancen byder sig, og jeg synes at dagens kamp bekræfter, at vi har en rigtig god og bred trup.