Daugaard: Vi glæder os

13.09.2006 22:00

- Jeg synes stemningen er fin. Folk glæder sig. Det kan du både se og høre på træningen her til aften. Vi er klar til kampen. Og det skal man være til den her slags kampe. Hvornår skulle man ellers være det?

Kim Daugaard har spillet utallige EC-kampe på udebane og ved hvad der venter Brøndby-spillerne i morgen, når Brøndby IF spiller det første indbyrdes opgør mod Eintracht Frankfurt i UEFA Cuppen. En kamp der spilles i Frankfurt, med op til forventeligt 40.000 tilskuere på Commerzbank Arena.

Spillerne ankom i en af de brasilianske landsholds VM-busser.

Spillerne ankom i en af det brasilianske landsholds VM-busser, og skal klæde om i det omklædningsrum som Brasilien, Holland og Argentine benyttede under sommerens VM.

- Der bliver tryk på i morgen aften. Det er en flot kulisse og en god bane, dog lidt hård i det. Det er et imponerende stadion, VM-stadion og der kommer sikkert mange tilskuere. Så det handler om at holde hovedet koldt for vi kommer sikkert under et voldsomt pres.

Over 1000 Brøndby-fans har taget vejen til Frankfurt for at støtte Brøndby i morgen og det glæder viceanføreren.

- Det er mange og det er vi naturligvis glade for. Vi ved, at dem der er med på de her ture larmer meget og det er naturligvis til vores fordel, selvom vi må forvente et fanatisk hjemmepublikum. Vi må sørge for, at give vores fans en god oplevelse, smiler Daugaard og tilføjer.

I 2004 havde over 2.000 Brøndbyfans taget turen til Arena AufSchalke, da Brøndby IF sammenlagt slog Schalke 04 ud af UEFA Cup'en.

I 2004 havde over 2.000 Brøndbyfans taget turen til Arena AufSchalke, da Brøndby IF sammenlagt slog Schalke 04 ud af UEFA Cup'en.

- Når alt kommer til alt handler det om at få et godt resultat til returkampen. Det vi går efter er først og fremmest at holde dem fra at score. Bliver det 0-0 er det godt ? får vi lavet et enkelt mål er det rigtig godt. Men det er også vigtigt at slå fast, at det bliver en svær kamp mod et godt tysk mandskab, slutter Daugaard.