2-2 i velspillet topkamp

24.09.2006 19:54

Hannes Sigurdsson og Martin Ericsson stod for målene, da Brøndby IF spillede 2-2 med OB på Fionia Park. Efter en fremragende Brøndby-start, og to scoringer efter tyve minutters spil, kom OB tilbage i kampen med to mål inden pausen.

Der var gode chancer til begge hold, men det blev til et point til begge tophold, der leverede en fantastisk fight i en velspillet kamp på et højt niveau.

Fans

Der var fremragende opbakning til Brøndby.

10 mand på skadeslisten

Kim Daugaard og Kasper Lorentzen havde op til kampen tilsluttet sig den lange liste over skadede spillere, otte før kampen, og René Meulensteen måtte endnu engang lave ændringer på holdet. Og for at gøre ondt værre, måtte både Adam Eckersley, liga-comeback efter en skadespause, og Mark Howard forlade banen med skader.

OB startede kampen med et pres, båret frem af et entusiatisk hjemmepublikum (der var over 13.000 tilskuere til kampen), men det var Brøndby der fandt vej til netmaskerne først.

OB havde et frispark lige uden for feltet. Brøndby-muren stod i vejen og på det efterfølgende kontraangreb, et fremragende et af slagsen, kunne Hannes Sigurdsson hamre sit første mål i nettet, efter fornemt opspil af først Thomas Rasmussen og til sidst Mads Jørgensen.

Fem minutter senere scorede Martin Ericsson sit mål nr. seks i sæsonen, da han udnyttede Ulrik Laursens dårlige forsvarsspil på et giftigt Mads Jørgensen-indlæg.

Mads Jørgensen

Mads Jørgensen var oplægger til 1-0 scoringen.

Hjemmeholdet svarede igen

Brøndby nåede ikke at få kampen dæmpet i tempo efter 2-0 scoringen, for OB reducerede kort efter. Et par nærkampe uden for feltet blev tabt, bolden blev spillet over venstrekanten og i fri position kunne Bechara heade bolden forbi en chanceløs Casper Ankergren i målet.

Og igen nogle minutter senere udlignede OB på samme recept, dog efter indlæg fra Martin Borre i højresiden. Jonas Borring fik hovedet på bolden før en passiv Henrik Kildentoft, og bolden blev headet over i det lange hjørne.

Begge lejre kunne måske beklage sig over manglende dømte straffespark. OB fordi Adam Eckersley kom for sent i en tackling på Borre, og Brøndby fordi Ulrik Laursen havde hånd på bolden efter et indlæg.

Men ingen straffespark i en kamp, der bød på fem gule kort, de fleste givet pga. brok. 2. halvleg sluttede uden mål, trods et par gode muligheder til begge hold.

Næste Brøndby-opgave er torsdag mod Frankfurt i UEFA Cuppen, mens næste SAS Liga-kamp er mod rivalerne F.C. København, en kamp der spilles i Parken på søndag.