Uafgjort mod Silkeborg

18.10.2006 19:59

Brøndby spillede onsdag aften 1-1 mod Silkeborg. Michael Hansen gjorde det til 1-0 for jyderne efter seks minutter, mens tilbagevendte Kim Daugaard udlignede minuttet senere for Brøndby.

Kampen blev en stor skuffelse generelt set, men Brøndby kunne alligevel have vundet alle tre point, men en håndfuld store chancer blev alle misbrugt. 7.757 tilskuere så kampen på Brøndby Stadion.

God og dårlig start

For Brøndby var Joseph Elanga tilbage i startopstillingen i stedet for Asbjørn Sennels. Også Mark Howard var tilbage på holdet og afløste en sygemeldt Thomas Rytter, mens Martin Retov måtte stå over med en knæskade.

Brøndby startede godt og var allerede i det første minut tæt på at komme foran, da Joseph Elanga ramte overliggeren fra venstrekanten. Og kort efter slap Hannes Sigurdsson fri alene med keeperen, men på kanten af feltet blev han fældet.

Det var til klart rødt kort for en nødbremse, men dommeren hev det gule kort op af lommen. På det efterfølgende frispark fik Sigurdsson sparket hårdt og fladt, men målmanden reddede flot.

I stedet var det Silkeborg der kom foran, da kaptajnen Michael Hansen viste god sparketeknik og udplacerede en ellers velspillende Casper Ankergren i Brøndby-målet. Brøndby svarede dog hurtigt tilbage på et langskudsmål af Kim Daugaard.

Bedst i 2. halvleg

Mens resten af 1. halvleg skuffede fælt, var Brøndby bedst i 2. halvleg. Hjemmeholdet dominerede i perioder og kom frem til chancerne, men ingen af dem blev udnyttet. I stedet så man et hav af fejlafleveringer og der var langt mellem de rigtig gode opspil.

Giovanni Rector var et friskt pust i offensiven. Han viste gode tekniske detaljer, men også han manglede de sidste procent.

I slutningen kunne såvel Brøndby som Silkeborg være løbet med de tre point, men gode redninger af Casper Ankergren forhindrede bl.a. Michael Hansen i at blive dagens matchvinder, mens Mark Howard måtte se sin afslutning blive reddet på mirakuløs vis.

Den udsatte kamp sluttede dermed 1-1, til størst glæde for Silkeborg IF, mens Brøndby ligger på en skuffende 6. plads i SAS Ligaen.