T. Rasmussen: Rimeligt styr over kampen

30.10.2006 09:00

- Vi starter fint og skaber nogle muligheder, bl.a. til Stefan, Hannes og mit eget skud, som reddes selvom det altså ikke gav hjørne, indledte Thomas Rasmussen efter kampen

- Jeg synes det var en rimeligt hårdt spillet kamp, og det kan ikke have været særligt kønt at se på som tilskuer. Spillemæssigt kommer vi godt fra start, og vi har egentlig rimelig styr over kampen de første 20 minutter. Jeg vil ikke sige, at det er skadens skyld, at vi mister momentum, for vi er allerede gået ned i tempo da det sker.

Mike Jensen

Indskiftede Mike Jensen var et friskt pust i Brøndbys offensiv, hvor Thomas Rasmussen bl.a. havde et godt langskud.

Intet at tabe

- Alligevel er det vist tydeligt, at OB's mål kommer som en ret direkte konsekvens af, at vi må bytte rundt i forsvaret, og vi mister også rytmen i spillet. Sådan er det, og til sidst render Hannes jo også rundt med en skade, der gør at han ikke kan bevæge sig. Det er bare ikke det, der afgør kampen.

- Nu har vi så FCK på søndag. Det kan næsten ikke komme på et bedre tidspunkt, for vi har intet at tabe i den kamp, og kan gå på banen fuldstændigt uden pres. Det kan godt blive en interessant kamp, runder venstrekanten af med noget der trods alt minder om et smil.