Spelmann: Godt selv med 10

02.10.2006 09:10

- Før kampen kunne man virkelig mærke den specielle stemning og alle de mange tilskuere, men når bolden først triller, er det det samme uanset hvor man spiller, forklarer dagens store oplevelse på Brøndby-midtbanen, Martin Spelmann.

Om sin egen præstation fortæller den unge komet:

- Vi spiller overfor nogle gode spillere, men Retov, Ericsson og jeg selv har jo helt styr over midtbanen mens vi er 10 mand. Jeg synes det går rigtig godt, og det kunne vel have været min bedste kamp, hvis vi havde spillet med 11 i 90 minutter. Nu kommer vi i undertal, og der skal virkelig løbes og arbejdes hele tiden, og det koster selvfølgelig lidt.

- I den første halve time render jeg rundt med følelsen af, at det kun er et spørgsmål om tid før vi scorer. Med det første mål, er jeg sikker på vi ville få flere muligheder, for vi kommer godt igennem midtbanen flere gange.

- Efter udvisningen handler det pludselig mere om at arbejde ekstra hårdt, og bryde en masse. Det gør vi også godt, men får ikke skabt så meget frem ad banen, for vi er hele tiden lidt bagefter, naturligt nok.

- Følelsen her bagefter er meget som efter kampen i Frankfurt. Vi fortjener en meget bedre skæbne, og jeg synes vi viser, vi er et bedre hold. Det kan vi selvfølgelig ikke se i stillingen, men vi kan alligevel tage meget med herfra.

Spelmann er blevet en etableret spiller meget hurtigt, og det overrasker ham lidt.

- Jeg havde ikke regnet med så meget spilletid så tidligt på sæsonen. Alligevel føler jeg, at jeg er faldet utroligt godt ind på holdet, og arbejder hele tiden for at forbedre mit spil og samspil med de andre. Det kan sagtens blive bedre, og det er det jeg arbejder med hele tiden. Så må vi se hvor langt det bærer, smiler den ydmyg midtbanespiller stille.

To unge på kanten

Mens Spelmann, Retov og Ericsson havde godt styr på den centrale midtbane, blev der arbejdet godt i højresiden af Kildentoft og Lorentzen i 1. halvleg.