Som at få en ny spiller

06.10.2006 11:42

- Når man har været ude så længe, er det som at få en ny spiller.

Ordene kommer fra René Meulensteen og går selvfølgelig på Thomas Rytters comeback på træningsbanen efter han har været ude med skader næsten hele sæsonen.

Et par enkelte træningspas og en halvleg i en træningskamp er det blevet til for Rytter, der næsten kan betegnes som en "ny" spiller for cheftræneren.

Og Meulensteen har været glad for det han har set på træningsbanen i ugens løb.

- Thomas har været meget motiveret og har vist en imponerende indstilling. Han har hele tiden været fokuseret på at komme tilbage igen og han har gjort det godt, siger Meulensteen.

Måske med mod FCM

Også Marcus Lantz er tilbage til disposition, omend han endnu ikke er i topform.

- Marcus har været lidt syg i starten af ugen, men har trænet fuldt med. Nu er han tilbage efter en længere skadespause. Nu handler det om at han fortsætter på det niveau hvor han slap inden han blev skadet. For i mine øjne var han helt fantastisk i starten af sæsonen, siger Meulesteen der godt kan forestille sig begge spillere er med i truppen til næste Brøndby-kamp.

- Nu må vi se hvordan det går de kommende dage og i træningen i næste uge, men jeg forventer, at både Thomas og Marcus er klar til at være involveret i kampen mod FC Midtjylland næste søndag, slutter René Meulensteen.

Thomas Rytter

Med Thomas Rytter tilbage i fuld vigør er det som at få en ny spiller, siger René Meulensteen til brondby.com. Rytter kan spille sin første kamp for Brøndby i denne sæson når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion om otte dage.

Marcus Lantz

Marcus Lantz spillede fantastisk inden han blev skadet. Nu er den svenske kriger tilbage på træningsbanen.