Siggaard: fifty-fifty

29.10.2006 20:44

- Det er tungt at tabe. Sådan er det altid, og dagens nederlag er ingen undtagelse. Det var ikke en pæn kamp, men jeg synes trods alt vi får en fornuftig start, og man kan se at spillerne er klar til at levere det arbejde, der kræves for at komme på rette spor.

René Meulensteen er hastet tilbage til familien i Holland, og Peder Siggaard har overtaget evalueringen efter kampen.

- Jeg synes at de to seneste kampe har vist, at vi har ramt bundniveauet, og nu er på vej den rigtige vej. Resultaterne er der ikke, men vi har de seneste to kampe gjort flere ting rigtigt, og arbejdet godt for hinanden. Symptomatisk scorer OB i dag på en standard-situation lige efter vi må foretage en udskiftning, men ellers har de ikke så meget.

Indstilling

- Jeg synes det er en 50/50 kamp, og dem må vi erkende at vi bare ikke vinder lige nu. Vi har vel 2-3 chancer hver, og spillemæssigt gør vi det ok i perioder. Starten og de sidste 10 minutter er perioder vi kan arbejde videre med.

- At spillet ikke flyder, kan ikke overraske i den situation vi er i, men indstillingen hos hver enkelt spiller og den arbejdsradius spillerne har er også i orden.

- Når spillet ikke fungerer er det svært at komme over kanterne for alvor, og det er det vi kæmper med i øjeblikket. Rytmen i spillet mangler i perioder, og så kommer vi ikke til indlæg, hvilket igen betyder at vi ikke får sat angriberne op som vi gerne vil, forklarer Siggaard.

Fremad

- I morgen samler vi tropperne og så klør vi på. Jeg synes vi har arbejdet godt, og vi ved der er et stykke endnu. At vi løber ind i flere skader kan vi i den forbindelse ikke bruge til noget, for det handler om det hold vi spiller med.

- Søndag handler det om FCK, og det kan faktisk vise sig, at være det der skal til lige nu, runder assistent-træneren af funderende.